Menu Home

Mobiel abonnement (of SimOnly) verlengen

Op Abonnement Verlengen vindt u het actuele aanbod voor verlenging van alle Nederlandse providers. Voordat u uw abonnement verlengt is het verstandig om eerst de aanbiedingen van verschillende webshops naast elkaar te leggen. Dit kunnen zowel abonnementen zijn met mobiel als sim only abonnementen. Hierboven kunt u dat eenvoudig doen door uw maximale verbruik of kosten voor het abonnement in te vullen, en eventueel enkele telefoons te selecteren als u bij het abonnement verlengen een nieuw toestel wenst.

Belangrijke aandachtspunten bij abonnement verlengen:

  • Zorg dat de bel-, sms- en internetbundel van uw nieuwe abonnement ruimschoots voldoende zijn, zodat u niet snel over uw bundel heen gaat. Een goede vuistregel om uw gemiddelde verbruik van bijvoorbeeld de afgelopen drie maanden te nemen en hier 10% bij op te tellen.
  • Vergelijk bij het verlengen van uw abonnement ook de kosten van het blijven bij uw huidige provider met die van overstappen. De prijsverschillen tussen verschillende providers kunnen behoorlijk oplopen zonder dat daar vaak een goede reden voor is. Voor u er dus voor abonnement verlengen kiest doet u er goed aan een goed beeld te krijgen van de prijzen van andere mobiele providers.
  • Wilt u sim only verlengen ofwel een abonnement zonder nieuwe telefoon? Controleer dan of het toestel dat u wilt gaan gebruiken simlock vrij is, d.w.z. zet het toestel uit, plaats een simkaart van een andere provider in uw toestel (bijv. van vrienden/familie/collaga’s), zet het toestel aan en controleer of het toestel geen foutmelding geeft

Op abonnement verlengen vindt u het actuele aanbod van alle belangrijke telecom webwinkels, waaronder StudentMobiel, Belsimpel, Coolblue en natuurlijk alle Nederlandse providers:

Categories: verlengen

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *